5. hrvatski kongres o nuspojavama psihofarmaka s međunarodnim sudjelovanjem

Poštovane kolegice i kolege,

osobita mi je čast i veliko zadovoljstvo pozvati Vas u ime Organizacijskog odbora na 5. hrvatski kongres o nuspojavama psihofarmaka s međunarodnim sudjelovanjem, koji će se održati u Vinkovcima, najstarijem gradu Europe, od 16. do 19. listopada 2019. godine.

Namjera je Organizatora okupiti ugledne predavače koji će kroz predavanja i rasprave prikazati suvremene spoznaje te razmijeniti znanja i iskustva o problematici nuspojava psihofarmaka – njihovom utjecaju na liječenje bolesnika, zdravlje i kvalitetu života. Bit će riječi o važnosti edukacije pacijenata o problematici nuspojava psihofarmaka u cilju njihovog što uspješnijeg aktivnog sudjelovanja u liječenju, kao i o interakciji psihofarmaka s lijekovima iz drugih skupina, kao znanstvenom i stručnom izazovu u suvremenoj medicini.

Svjesni važnosti ove tematike, uvjeren sam da će razmjena znanja i iskustava tijekom 5. hrvatskog kongresa o nuspojavama psihofarmaka s međunarodnim sudjelovanjem obogatiti sve sudionike najnovijim spoznajama o ovoj problematici s kojom se susrećemo u svom svakodnevnom radu.

Pozivamo sve psihijatre, neurologe, liječnike obiteljske medicine, medicinske sestre/tehničare, farmaceute, predstavnike farmaceutske industrije, studente i sve druge zainteresirane da nam se pridruže i aktivno sudjeluju u ovom važnom stručno-znanstvenom skupu.

Nastojat ćemo uz rad provesti i ugodne trenutke u zajedničkom druženju i upoznavanju prelijepe Slavonije, a Vinkovci će nam to sigurno i omogućiti.

Srdačan pozdrav i do skorog viđenja!

Prof. prim. dr. sc. Ninoslav Mimica, dr. med.
Predsjednik Organizacijskog odbora
Predsjednik Hrvatskog društva za Alzheimerovu bolest
i psihijatriju starije životne dobi HLZ-a

POZIVNICA