Rok za slanje sažetaka je produljen do 15. 9. 2020.

U kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite zaposlenika u zdravstvenom sustavu od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se do daljnjega svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Stoga vas obavještavamo kako je Organizacijski odbor Hrvatskog kongresa o Alzheimerovoj bolesti s međunarodnim sudjelovanjem – CROCAD-20 donio odluku da će se Kongres u potpunosti održati virtualno, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.
Programom predviđenim predavanjima ćete moći pristupiti online, tj. putem službenih stranica kongresa o čemu ćete dodatno biti obaviješteni u narednim danima.

Iznimna nam je želja po deseti put okupiti ugledne domaće i strane predavače te brojne sudionike: doktore specijaliste, specijalizante, psihologe, socijalne radnike, socijalne pedagoge, ekonomiste, ravnatelje domova za starije, farmaceute, neuroznanstvenike, medicinske sestre i tehničare, studente, njegovatelje, koji rade i skrbe o oboljelima od Alzheimerove bolesti te, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u VIRTUALNOM OBLIKU.

Registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti pute online obrazaca na kongresnoj stranici: www.alzheimer-croatia2020.com.

VAŽNI DATUMI I ROKOVI:
Održavanje Kongresa: 14. – 16. listopada 2020. – VIRTUALNO
Rok za slanje sažetaka: 15. rujna 2020.
Rok za prihvaćanje sažetaka: 30. rujna 2020.
Rok za nižu kotizaciju: 30. rujna 2020.

I dalje svakodnevno pratimo epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i postupamo sukladno preporukama i mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite te Vas pozivamo da pratite aktualne informacije o Kongresu na kongresnoj internetskoj stranici: www.alzheimer-croatia2020.com.

Skip to content