1. LOKACIJA VRAPČE – BOLNIČKA CESTA 32

Do Klinike za psihijatriju Vrapče možete doći jednim od slijedećih prijevoznih sredstava:

TRAMVAJEM I AUTOBUSOM ZET-a

S Autobusnog kolodvora prometuju preko Glavnog kolodvora tramvajske linije 2 i 6 u smjeru Črnomerca. Na terminalu u Črnomercu treba presjesti na autobus linije 121 za Karažnik, 124 za Gornji Stenjevec ili 130 za Borčec. Na petoj stanici (nakon skretanja s Ilice na Vrapčansku Aleju) treba sići te se vratiti 50 m do ulaza u Bolnicu.

VLAKOM

S Glavnog kolodvora u Zagrebu moguće je do Klinike za psihijatriju Vrapče doći tramvajem ili prigradskom željeznicom do željezničke postaje Vrapče. Sa željezničke stanice treba se spustiti u pothodnik, te skrenuti desno do kraja pothodnika, na kojem se izađe udesno. Zatim ravno 50 m do Vrapčanske aleje kojom se skrene lijevo prema Bolnici.

AUTOBUSOM

Na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru u Držićevoj ulici treba ući u tramvaj broj 2 ili 6 u smjeru Črnomerca. Nakon silaska na zadnjoj tramvajskoj stanici potrebno je presjesti na autobus ZET-a.


2. LOKACIJA PODSUSED – ALEJA SELJAČKE BUNE 7A, PODSUSED

Do odjela Podsused možete doći jednim od slijedećih prijevoznih sredstava:

TRAMVAJEM I AUTOBUSOM ZET-a

S Autobusnog kolodvora prometuju preko Glavnog kolodvora tramvajske linije 2 i 6 u smjeru Črnomerca. Na terminalu u Črnomercu treba presjesti na autobus linije 119 za Podsused, 122 za Susedgrad ili 123 za Podsusedsko Dolje. Za putnike linije 119 na zadnjoj stanici treba ući u pothodnik te proći do kraja na Podsusedskom trgu. Za putnike linije 123 treba sići na jedanaestoj stanici na Podsusedskom trgu, koji je ujedno okretište autobusa linije 122 za Susedgrad. S trga treba krenuti Podsusedskom alejom prema zapadu do prvog križanja.

VLAKOM

S Glavnog kolodvora u Zagrebu moguće je doći do željezničke postaje Podsused. Sa željezničke stanice treba se spustiti u pothodnik, te skrenuti desno do kraja pothodnika. Na kraju pothodnika je Podsusedski trg gdje treba skrenuti lijevo prema odjelu u Podsusedu.

AUTOBUSOM

Sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora u Držićevoj ulici treba ući u tramvaj broj 2 ili 6 u smjeru Črnomerca. Na okretištu tramvaja treba presjesti na autobus ZET-a broj 119, 122 ili 123.

Skip to content