U četvrtak, 13. siječnja 2022. godine u Daruvaru će se održati hibridne aktivnosti, a cijeli događaj će trajati od 9.30 do 18 sati. Događaj organizira udruga Impress u partnerstvu s Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava te Gradom Daruvarom.

U sklopu projekta “I mi smo tu: Aktivni u zajednici” bit će održane:

  • Konferencija „I MI SMO TU: AKTIVNI U ZAJEDNICI“ koja uključuje: nastupe umirovljenika, predavanje o aktivnom životu umirovljenika, predavanje o najvećim izazovima u starijoj životnoj dobi, Predavanja na temu Alzheimerove bolesti u palijativnoj skrbi u organizaciji udruge Impress, Palijativnog tima Lipa, Obiteljskog doma Marijanović i suorganizaciji Hrvatskog društva za Alzheimerovu bolest i psihijatriju starije životne dobi HLZ-a, Hrvatsku Alzheimer Alijansu, Hrvatskog društva za palijativnu medicinu HLZ-a, Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku- Medicinskog fakulteta Osijek i Znanstvenog instituta za kulturu zdravlja.
  • Okrugli stol „Povećanje kvalitete usluga u domovima za starije i nemoćne“ kroz koji će se proći tematika razlike između javnih i privatnih domova, razinu usluge na koje imaju pravo umirovljenici, prijedloge i preporuke
  • Sajam informiranja za umirovljenike kroz koji će se predstaviti brojne aktivnosti za umirovljenike, projekti, udruge

PROGRAM (pdf, 871 KB)

Skip to content