U Zagrebu će ove jeseni biti održana Europska konferencija edukatora u radnoj terapiji, koju, u suradnji s Europskom mrežom radnih terapeuta u visokom obrazovanju, organizira Hrvatska udruga radnih terapeuta (http://www.hurt.hr/), nacionalno strukovno udruženje koje okuplja radne terapeute i studente radne terapije. Na tom događanju susreću se eminentni edukatori u radnoj terapiji, praktičari radni terapeuti i studenti radne terapije iz Europe i svijeta radi razmjene iskustava i povezivanja, a s ciljem unaprjeđenja edukacije radnih terapeuta i razvijanja kvalitete radnoterapijskih usluga. Prije same konferencije, koja će se održati od 26. do 28. listopada 2017. u hotelu Panorama, Hrvatska udruga radnih terapeuta provest će i edukacije namijenjene radnim terapeutima, ali i drugim stručnjacima koji rade u području mentalnog zdravlja.

U našoj Klinici održat će se tako 24. listopada 2017. ‘Praktična radionica – Kreativnost, danski pristup Hygge i terapija smijehom u mentalnom zdravlju‘, a vodit će je eminentne radne terapeutkinje, dr. Susan Burwash, Ph.D., MSc(OT), OTR/L, OT(C) s Eastern Washington University ( SAD) i gđa. Alice Hortop, Senior Occupational Therapy Lecturer s University of the West of England, Bristol (Engleska).

Sudionici će tijekom radionice praktično prolaziti sadržaje iz pozitivne psihologije, danskog pristupa hygge, terapije smijehom, kreativnosti i umjetnosti uživanja (engl. art of savouring).

Detaljnije OVDJE

Prijaviti se možete OVDJE

Skip to content