Dragi i poštovani kolege, članovi Hrvatskog psihijatrijskog društva!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 18. hrvatske psihijatrijske dane koji će se održati od 8. do 11. listopada 2023. godine u Poreču u hotelu Parentium Plava Laguna. Nakon niza godina mijenjamo lokaciju u želji da prihvatljivim paketima omogućimo dolazak što većeg broja sudionika, kao i da naši kongresi uključe različite krajeve Hrvatske. Voljeli bismo da Hrvatsko psihijatrijsko društvo bude društvo što većeg broja aktivnih i zainteresiranih članova, koje će biti u službi svih nas, a jedan od simbola tog povezivanja neka bude upravo održavanje naših redovnih kongresa diljem Hrvatske.

Ove smo godine u Poreču, gradu bogate povijesti. Od znamenitosti mogu se izdvojiti slavna Eufrazijeva bazilika koja je preživjeli primjerak bizantske umjetnosti, pozlaćeni i biserni mozaici, ostaci antičkog Rima u ulici Decumanus, ruševine hramova Neptuna i Marsa.

Veselimo se Vašem dolasku u želji da i naš ovogodišnji stručni skup bude obilježen razmjenom znanja, iskustava, dobre volje te opuštene i kolegijalne komunikacije.

Skip to content