Jeste li čuli za Gestalt psihoterapiju? Gestalt psihoterapija gleda čovjeka kao odgovorno i socijalno biće koje ostvaruje svoje potencijale kroz cjeloživotni rast i proces integracije svojih iskustava. Bit Gestalt terapije je proces proširivanja svjesnosti kroz kontakt sa sobom i drugima u odnosu klijenta i psihoterapeuta. Gestalt psihoterapija odnosi se na uzbuđenje i životnost, svjesnost izbora koju svaki pojedinac ima u kreiranju vlastita življenja, a primjenjiva je u različitim okolnostima.

U sklopu 15. Tjedna psihologije u Hrvatskoj (14.2.-20.2.) Klinika za psihijatriju Vrapče, portal Nepopularna psihologija i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru zainteresiranim će se sudionicima nastojati približiti rad Gestalt psihoterapeuta u praksi. Svoje iskustvo, poglede i promišljanja će iz pozicije Gestalt psihoterapeuta podijeliti dr. sc. Irena Bezić, izv. prof. dr. sc. Marina Nekić, dr. sc. Velimir Dugandžić i Mihael Kozina, dipl. prof. psih.

Neke od tema kojih ćemo se dotaknuti su: Gestalt i ljudski razvoj, Gestalt dijagnostika, Istraživanja u Gestalt psihoterapiji te Gestalt u kontekstu rada sa specifičnim skupinama.

Moderatori online okruglog stola su Iva Žegura, mr. spec. klin. psih. i Krešimir Prijatelj, mag. psych.

Online okrugli stol možete pratiti uživo na Facebook stranici Nepopularne psihologije na Valentinovo 14.2. s početkom u 15:00 sati.

 

VIŠE O SKUPU:

Oblik skupa: Okrugli stol
Naziv skupa: “Sve što ste željeli znati o Gestalt psihoterapiji, a niste se usudili pitati”
Mjesto održavanja: Online, preko Facebook live opcije
Vrijeme održavanja: 14.2.2022. u 15:00 sati
Predviđeno trajanje: 90 minuta
Organizatori: Klinika za psihijatriju Vrapče, portal Nepopularna psihologija i Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru

Aktivni sudionici:

  • dr. sc. Irena Bezić, klinička psihologinja, Gestalt psihoterapeutkinja, Gestalt supervizorica, voditeljica privatnog savjetovališta “Idemo dalje”
  • izv. prof. dr. sc. Marina Nekić, prof. psih., Gestalt psihoterapeutkinja, Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru
  • dr. sc. Velimir Dugandžić, prof. socijalni pedagog, Gestalt psihoterapeut, Gestalt supervizor, supervizor u psihosocijalnom radu, voditelj privatne prakse “Dugan d.o.o.”
  • Mihael Kozina, dipl. prof. psih., Gestalt psihoterapeut

 

SVE DODATNE INFORMACIJE O OKRUGLOM STOLU POTRAŽITE NA OVOJ WEB STRANICI.

Skip to content