Zamjenik gradonačelnika Grada Zagreba doc. dr. sc. Luka Korlaet 8. kolovoza 2023. godine obišao je sa suradnicima, predstavnicima Klinike te predstavnicima izvođača radova gradilište zgrade Odjela za psihogerijatriju Klinike za psihijatriju Vrapče.

Završetkom ovih radova Klinika za psihijatriju Vrapče će na raspolaganje dobiti zasigurno najsuvremeniji psihogerijatrijski odjel na ovim prostorima, no i značajno šire. Isto će biti ispunjenje svojevrsnih povijesnih težnji jer je upravo u Klinici za psihijatriju Vrapče još davne 1969. godine otvoren prvi psihogerijatrijski odjel na prostorima bivše države.

Vjerujemo kako je upravo dolazak Zamjenika gradonačelnika i svih drugih suradnika iz Grada Zagreba dao važan poticaj da se isto i ostvari u što skorijem razdoblju (nadamo se otvorenju na ovogodišnji dan Klinike 15. 11.) te kako se će u tom „novom“ odjelu, kao i u ostatku Klinike, nastaviti dugogodišnja nastojanja pružanja pacijentima i njihovim bližnjima života vrijednog radosti življenja, a samoj Klinici i svim njezinim djelatnicima, kroz služenje upravo najranjivijim i najpotrebitijim članovima našega društva – svrhu i značenje.

O pojedinostima posjete možete pročitati i na poveznici: Grad Zagreb službene stranice.

GALERIJA SLIKA

Skip to content