Datum: 15.-17.02.2022.
Lokacija: Online
Organizator: Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, u suradnji s Centrom za zdravlje mladih Doma Zdravlja Zagreb – Istok i Poliklinikom za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, a partneri u organizaciji su zdravstvene ustanove kojima je osnivač Grad Zagreb.

U Tjednu psihologije, u razdoblju od 15. do 17. veljače 2022. godine održat će se online simpozij s međunarodnim sudjelovanjem “Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje: Što smo naučili i kamo idemo?”.
Simpozij je namijenjen psiholozima, psihoterapeutima, liječnicima te svima drugima koji u svom radu pružaju podršku djeci, mladima i odraslima.

Ideja vodilja je integrirati dosadašnje spoznaje u suočavanju s izazovima mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih u pandemiji, imajući u vidu njihovu znanstvenu utemeljenost, primjenjivost u praksi i praćenje novih znanja i istraživanja.

Sudjelovanje su već potvrdili i eminentni međunarodni stručnjaci što će dodatno program učiniti interesantnim imajući u vidu dobre prakse iz svijeta.

Sudjelovanje na simpoziju je besplatno i bit će prijavljeno strukovnim komorama.

Broj mjesta je ograničen.

Prijave na ovome linku.

Skip to content