U Zatonu pokraj Zadra, nedavno su održane 26. sindikalne sportske igre u zdravstvu. Ovaj značajan događaj organizirao je Sindikat zaposlenika u zdravstvu Hrvatske, a u vrhu organizacijskog tima bili su i naši djelatnici Robert Ćibarić i Boris Majetić.

Sindikalne sportske igre okupile su preko 1300 sudionika iz 36 različitih zdravstvenih ustanova. S ponosom možemo kazati kako je Klinika za psihijatriju Vrapče bila iznimno dobro zastupljena, s više od stotinu sudionika. Njihov zajednički rad, timski duh i želja za postizanjem sportskih rezultata nisu ostali bez odjeka. Osvojili su peto mjesto u ukupnom poretku, što svakako zaslužuje čestitke. Važno je naglasiti kako nije samo plasman ono ovaj uspjeh čini posebnim – njihova predanost športu, požrtvovnost i vještine koje su pokazali tijekom natjecanja su bile impresivne.

U košarci, ženska ekipa je osvojila drugo mjesto, a muška ekipa treće mjesto. U disciplini potezanja konopca, obje naše ekipe osvojili su drugo mjesto. Rukometne ekipe su također ostvarile sjajno treće mjesto, a muške ekipe u odbojci i pikadu osvojile su druga mjesta.

Još jednom, čestitamo svim sudionicima na izvrsnim rezultatima i sudjelovanju na Sindikalno-sportskim igrama u zdravstvu “Zaton 2023”!

GALERIJA SLIKA

Skip to content