Završno događanje projekta „Izgradnja Centra za forenzičku psihijatriju“ održalo se u ponedjeljak 30. rujna 2019. godine u Edukacijskom centru Klinike za psihijatriju Vrapče.
Ravnateljica doc. dr. sc. Petrana Brečić u svojoj prezentaciji iznijela je podatke o projektu i tijeku njegovog provođenja. Navela je da su zacrtani ciljevi projekta ispunjeni, novi objekt je opremljen što je znatno poboljšalo uvjete u kojima borave pacijenti, a također i uvjete rada na Zavodu, što će u konačnici rezultirati povećanjem dostupnosti kvalitetnog liječenja u Centru za forenzičku psihijatriju povećanjem prostornih kapaciteta, unaprjeđenjem postojeće i razvijanje novih načina zaštite forenzičko-psihijatrijskih pacijenata, smanjivanjem trajanja hospitalizacije i povećanjem efikasnosti rehabilitacije forenzičkih pacijenata.
Zahvalila se svima koji su bili uključeni u realizaciju projekta i naglasila da bez financiranja od strane Europskog fonda za regionalni razvoj i Ministarstva zdravstva teško da bi Bolnica kada imala tako reprezentativni Zavod.
Pročelnica Zavoda za forenzičku psihijatriju doc. dr. sc. Nadica Buzina upoznala je prisutne s radom zavoda u novim prostorima
 

GALERIJA SLIKA:

Skip to content